За результатами реалізації урядових програм Івано-Франківщина знову у п’ятірці лідерів

  • 54

Фото без опису

Ухвалено чергові рішення за урядовими програмами "Власна справа" та "Грант для ветеранів та їх подружжя", які подавали заяви на отримання мікрогрантів у період з 12 по 25 лютого 2024 року з урахуванням доопрацьованих заяв, поданих у попередні періоди.

Серед регіонів з найбільшою кількістю схвалених заявок цього разу в лідерах знову Івано-Франківська область (8%). Також в п’ятірку ввійшли Львівська (10%), Рівненська(8%), Київська область, м. Київ (6%).

Переможці здійснюють або планують розпочати свою господарську діяльність переважно в таких видах діяльності: гуртова/роздрібна торгівля та ремонт автотранспорту, переробна промисловість, тимчасове розміщення й організація харчування, надання інших видів послуг, охорона здоров'я та надання соціальної допомоги.

Нагадуємо, що подати заявку за будь-якою програмою урядового проєкту єРобота можна через портал «Дія» https://is.gd/Zezi5a.

Детальна інформація щодо умов програми «Власна справа» https://is.gd/xBaklo

Консультації з питань сфери зайнятості ви можете отримати на офіційному телеграм-акаунті Івано-Франківської обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_IF, а також за номером телефону гарячої лінії – 066-655-40-33. Контактні телефони та адреса підрозділів обласної служби зайнятості за посиланням https://is.gd/u0nOYN).