Павло Андрусяк звітував про роботу сільської ради у 2023 році

  • 48

Фото без опису

29 березня в приміщенні Дубовецького Будинку культури сільський голова Павло Андрусяк звітував про роботу сільської ради у минулому 2023 році.

Мета публічного звіту - належне інформування громадськості про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та підзвітності відповідного органу виконавчої влади.

Розпочався звіт з хвилини мовчання за всіма загиблими в російсько-українській війні. А таких у Дубовецькій громаді вже 24.

Фото без опису

Характеризуючи досягнення, Павло Андрусяк детально проаналізував роботу кожної галузі, подякував усім керівникам за добросовісне виконання поставлених завдань. А також зауважив, що у 2024 році доведеться докласти максимум зусиль, для того щоб вирішити ряд важливих завдань, які включені в програму соціально-економічного розвитку.

В ході звіту сільський голова мав можливість підбити підсумки зробленого за минулий рік, проінформував про заходи, які здійснювалися в громаді на підтримку ЗСУ та родин військових, а також розповів про пріоритетні напрямки діяльності сільської ради на наступний рік.

Фото без опису