ЮНІСЕФ підтримав фінансово сім’ї опікунів/піклувальників, які перебувають на обліку служби у справах дітей Дубовецької сільської ради

  • 65

Фото без опису

 

З серпня 2023 по січень 2024 за сприяння ГО «Ліги соціальних працівників» та за підтримки представництва дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ, впроваджувався проект щодо підтримки вразливих сімей. За цей час надано соціально-психологічну підтримку, вирішено ряд соціально-побутових питань та забезпечено матеріально-технічним обладнанням. За сприяння служби у справах дітей участь у проекті взяли опікуни/піклувальники, на вихованні яких знаходяться діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах. Днями в рамках реалізації даного проекту були видані кошти грошової допомоги в сумі 4240 грн 9 сім’ям зазначених категорій. 

Сім’я – місце, де започатковується життєвий досвід кожної людини, це невід’ємний компонент людського життя, який дарує тепло і життєвий досвід, довіру і любов до навколишнього світу. Для  кожної дитини дуже важливо зростати в сімейному оточенні, відчувати родинний затишок та турботу.

Служба у справах дітей висловлює щиру подяку фонду за постійну підтримку тих, хто не побоявся взяти на себе відповідальність і змінити долю дитини.