Розвиваємо партнерство з Проєктом DECIDE

  • 63

Фото без опису

Вчора Дубовецьку громаду відвідали представники Проєкту DECIDE.

У межах робочого візиту відбулася зустріч із керівником громади Павлом Андрусяком та начальником відділу освіти Іриною Целухіною, під час якої обговорили основні напрями подальшої співпраці. У найближчих планах – організація літнього дитячого клубу «Ми вдома – в Україні».

Також гості завітали до Тустанського та Дубовецького ліцеїв, Межигорецької та Маріямпільської філій, де їм представили реалізовані проєкти, які перемогли в ініціативі «Громадський бюджет на дитячі мрії».

Підсумовуючи візит, Валентина Полторак, менеджерка Проєкту DECIDE, подякувала керівництву громади за багаторічне партнерство та активну участь в розвитку освіти.

Швейцарсько-український проєкт DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» Він спрямований на підтримку реформ в освіті та процесів децентралізації для розвитку в Україні ефективної системи управління освітою у громадах. DECIDE реалізується ГО DOCCU у партнерстві з PHZH International Projects in Education – IPE за підтримки Швейцарської Конфедерації, представленої Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису