Як рятувати життя своє та рідних навчатимуть у літній школі "НОВЕ ПОКОЛІННЯ»

  • 89

Фото без опису

11 червня 2024 року на базі Деліївської філії Дубовецького ліцею відбулося урочисте відкриття I зміни літньої школи "Нове покоління».

78 дітей нашої громади впродовж шести днів зможуть отримати додаткові знання з безпеки життєдіяльності та навчитись правил поведінки в екстремальних ситуаціях.

До роботи з вихованцями літньої школи залучені працівники Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області,  Галицького відділення поліції ГУНП в Івано-Франківській області, Обласного клінічного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради, КЗ позашкільної освіти   "Центр дозвілля дітей та молоді Дубовецької сільської ради".

Як сказав керівник громади Павло Андрусяк,  ми працюємо з кращими спеціалістами області, щоб підготувати наших дітей до життя.

Крім навчання чекає на учасників літньої школи і цікаве дозвілля. Це і українські пісні біля нічної ватри, і конкурс «Чічка і Легінь табору», і пінна вечірка.

Після завершення зміни кожен учасник отримає сертифікат, новий досвід і багато позитивних емоцій та спогадів.

Літня школа в громаді працює вже третій рік підряд. За цей період поєднати корисне з приємним змогло понад триста дітей. Цього року очікується три заїзди, навчатися і відпочивати запрошені також представники з інших територіальних громад.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису