Відбулася серпнева конференція працівників освіти Дубовецької громади

  • 84

Фото без опису

29 серпня 2024 року відбулася серпнева конференція працівників освіти Дубовецької громади. Цьогоріч вона мала тему  «Формування престижної освіти у Дубовецькій територіальній громаді, що забезпечує наступність (тяглість) розвитку кожної дитини, як реалізованої та конкурентної особистості».

З вітальним словом до учасників конференції звернувся Павло Андрусяк. Керівник громади вручив подяки та грамоти кращим вчителям та учням.  А також закликав присутніх обєднати зусилля для подолання сучасних викликів, що постають перед педагогами у прийдешньому навчальному році, та раціонально використовувати фінансовий ресурс громади, інвестований в галузь освіти.

Із підсумками навчального року виступила начальник відділу освіти Ірина Целухіна. У своїй доповіді Ірина Олексіївна зазначила основні досягнення освіти Дубовецької громади, а  також перспективи розвитку освіти у 2024-2025 н.р.. Очільниця галузі освіти висловила шану та подяку Збройним Силам України, всім захисникам і захисницям, за можливість проводити цей захід та починати новий навчальний рік.

Про фінансову діяльність освіти у минулому навчальному році доповіла Галина Камінська – головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису