Родини загиблих захисників молилися у Страдчі

  • 12

Фото без опису

Вчора у рамках проекту "Турбота про родину Героя" у  с.Страдч Львівської області відбувся день духовної віднови для родин загиблих та зниклих безвісти захисників із Дубовецької територіальної громади

Родичі загиблих героїв взяли участь у Божественній Літургії та мали нагоду приступити до Таїнства Покаяння. Опісля відбулася екскурсія, під час якої  присутні ознайомилися зі святинею. Разом пройшли Хресну Дорогу, помолилися за Україну, за перемогу і щасливе повернення наших захисників. Згадали у молитві усіх загиблих героїв. Після Хресної Дороги всі разом молилися у печерному монастирі XIст. Окрім того родичі наших героїв мали нагоду послухати духовні науки, діткнулися мощей блаженних отця Миколи і співця Володимира, а також до  чудотворної ікони Успення Пресвятої Богородиці та копії ікони «Нерушима Стіна».

У Будинку Паломника для прочан був приготований смачний обід. Після обіду, в рамках дня духовної віднови, родини загиблих і зниклих безвісти захисників України мали також зустріч із  психологами.

Схиляємо голови перед матерями, батьками, дружинами, дітьми, сестрами і братами загиблих.

Молимося за зниклих безвісти.

Просимо у молитві благословення для родин наших захисників і перемоги для України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису