На засіданні виконкому розглянуто важливі питання для життєдіяльності громади

  • 14

Фото без опису

24 жовтня 2024 року під керівництвом сільського голови Павла Андрусяка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Дубовецької сільської ради.

На порядок денний винесено важливі питання для життєдіяльності громади.

Зокрема, члени виконкому надали дозвіл на виготовлення проєктно - технічної документації, ухвалили рішення про організований підвіз здобувачів освітніх закладів Дубовецької сільської ради у 202-2025 навчальному році (нова редакція), погодили штатний розпис КП «ДОБРА СПРАВА» та затвердили перелік об’єктів благоустрою Дубовецької територіальної громади для обслуговування їх КП «Добра справа».

Також на засіданні розглянули питання про передачу в оренду та затвердження умов, додаткових умов оренди об’єктів нерухомого майна комунальної власності Дубовецької сільської ради, включених до Переліку першого типу, що підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону та про проведення капітального ремонту харчоблоку в Дубовецькому ліцеї.

Крім цього, на виконкомі розглянули проєкти рішень, ухвалення яких планується на сесії сільської ради 25 жовтня 2024 року.

Фото без опису