Держпродспоживслужба провела онлайн-семінар з питань організації харчування в закладах дошкільної освіти міста Івано-Франківська
За сприяння спеціалістів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини у жовтні-листопаді 2022 року споживачам повернули понад 66 тис. грн.
Повідомлення RASFF стосовно виявлення перевищення максимально допустимого рівня флюбендазолу у свинині, що експортувалась з Нідерландів
На Прикарпатті забезпечено державний контроль за дотриманням гігієнічних вимог на бійнях та потужностях з розбирання і обвалювання м’яса
Ризик псування харчових продуктів у разі вимкнення електроенергії зростає
У період воєнних дій на території України все частіше виникає ситуація, коли відсутня електроенергія через пошкодження електромереж, або коли відбуваються віялові відключення систем електропостачання. Постійні відключення електроенергії є проблемними для багатьох виробників харчових продуктів, адже йде мова про збереження роботи підприємства та забезпечення умов виробництва, а це – зберігання сировини, дотримання технологічних процесів, зберігання готової продукції. тощо. Особливо критичною відсутність електроенергії є для виробників заморожених харчових продуктів.