Оголошення

  • 160

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.uaподає  наступну актуальну інформацію.

 

Оголошення

 

16 червня 2022 року управлінням захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області буде проведено онлайн-семінар на тему: «Дотримання законодавства про захист прав споживачів, розвиток туристичної галузі-запорука успішності».

Даний захід, як і попередні, буде проведений для суб’єктів господарювання, їх представників, представників органів місцевого самоврядування інших зацікавлених суб’єктів споживчої політики. Даний захід розроблений в контексті реалізації започаткованого Держпродспоживслужбою Прикарпаття проекту під назвою «Комунікаційна платформа для бізнесу», що сприятиме вирішенню ряду проблемних питань у сфері захисту прав споживачів, зменшенню адміністративного тиску на бізнес, пошуку соціальної рівноваги в суспільстві.

Основні питання, що будуть розглянуті в рамках семінару:

  1. Здійснення державного контролю за діяльністю у сфері туризму.
  2. Аналіз нормативно-правових актів щодо державного регулювання сфери туризму.
  3. Особливості укладання договору на туристичне обслуговування між туроператором (який укладає договір безпосередньо або через турагента) та споживачем (туристом) .
  4. Порядок укладання договору на готельне обслуговування та послуги з тимчасового розміщення.

 

Місце проведення:

Інтернет- платформа скайп.

 

Запрошуються суб’єкти господарської діяльності та уповноважені особи, відповідальні особи за роботу консультаційних центрів при міських/ районних управліннях/ відділів, органи державної влади, органи місцевого самоврядування, громадські об’єднання споживачів,ЗМІ.

Про визначені кандидатури (прізвище, ім’я, по батькові, посада, номер телефону, логін скайп) необхідно повідомити до 15 червня 2022 року на електронну адресу: ifyzps@ukr.net.

 

Контактний телефон:  0954204822 (Любов Осудар)

Коментарі

Ваш коментар може бути першим :)

Написати коментар