ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Генерального плану с. Водники Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району, Івано-Франківської області»

  • 133

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Генерального плану с. Водники Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району, Івано-Франківської області»

Дубовецька сільська рада повідомляє про початок громадських обговорень щодо розгляду заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування «Генерального плану с.Водники Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району, Івано-Франківської області».

Громадські обговорення будуть тривати 15 днів із моменту розміщення оголошення.

Заява про визначення обсягу стратегічної  екологічної оцінки  «Генерального плану с. Водники Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району, Івано-Франківської області» розміщена на офіційному вебсайті Дубовецької територіальної громади (https://dubovecka-gromada.gov.ua)  в розділі «Відділ земельних ресурсів та просторового планування» та знаходиться у вільному доступі.

Пропозиції та зауваження подаються на адресу: 77172, площа Незалежності 2, с. Дубівці, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області.

Електронна пошта : dubivtsirada@ukr.net         zemdub@ukr.net

Телефон: 67-344-8179        7-675-77-50