ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки при внесенні змін до «Генерального плану с. Маріямпіль Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району, Івано-Франківської області»

  • 142

Фото без опису

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки при внесенні змін до «Генерального плану с. Маріямпіль Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району, Івано-Франківської області»

 

Дубовецька сільська рада повідомляє про початок громадських обговорень щодо розгляду заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки при внесенні змін до документу державного планування «Генерального плану с. Маріямпіль Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району, Івано-Франківської області».

Громадські обговорення будуть тривати 15 днів із моменту розміщення оголошення.

Заява про визначення обсягу стратегічної  екологічної оцінки  при внесенні змін до «Генерального плану с. Маріямпіль Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району, Івано-Франківської області» розміщена на офіційному вебсайті Дубовецької територіальної громади (https://dubovecka-gromada.gov.ua)  в розділі «Відділ земельних ресурсів та просторового планування » та знаходиться у вільному доступі.

Пропозиції та зауваження подаються на адресу: 77172, площа Незалежності 2, с. Дубівці, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області.

Електронна пошта : dubivtsirada@ukr.net           zemdub@ukr.net

Телефон:    067-344-8179        097-675-77-50