ОГОЛОШЕННЯ про початок процедури ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ змін до «Генерального плану с. Маріямпіль Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області»

  • 299

ОГОЛОШЕННЯ
про початок процедури ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

змін до «Генерального плану с. Маріямпіль Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області»

 

Дубовецька сільська рада повідомляє про початок громадських обговорень щодо розгляду проєкту змін до «Генерального плану с. Маріямпіль Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області».

Відомості    про    замовника   та   розробника   проектів містобудівної документації.

Зміни до Генерального плану розроблено згідно угоди 01/02-22 від між Замовником (Дубовецька сільська рада Івано-Франківського району Івано-Франківської області) та Виконавцем (ФОП Андрусишин Р. П.) проєкту Генерального плану, на підставі рішення Маріямпільської сільської ради №06 від 01.01.2017р. "Про організацію роботи з виготовлення Генеральних планів та актуалізації (оновлення) картографічної основи населених пунктів сільської ради" та рішення двадцять п’ятої сесії восьмого скликання Дубовецької сільської ради від 08.07.2022р. «Про розроблення змін до Генерального плану села Маріямпіль Дубовецької сільської ради».

Мета,  склад   та   зміст   містобудівної документації.

Зміни до Генерального плану села Маріямпіль розробляються з метою визначення територіального розвитку на проектний період з урахуванням перспектив, обґрунтованих раціональним використанням територіальних та природних ресурсів, встановлення меж населеного пункту, а також з метою оптимальної функціональної організації поселення, яка має забезпечувати розвиток та реконструкцію сільського поселення, найкращі умови проживання та праці.      

Зміни до Генерального плану села передбачають:

- визначення майбутніх потреб переважних напрямів використання території;

- урахування державних, громадських і приватних інтересів під час планування забудови та іншого використання територій;

- обґрунтування зміни межі населеного пункту, черговості й пріоритетності забудови та іншого використання територій;

- визначення меж функціональних зон, пріоритетних та допустимих видів використання і забудови територій;

- формування планувальної структури та просторової композиції забудови населеного пункту;

- оцінку загального стану населеного пункту основних факторів його формування, визначення, містобудівних заходів щодо поліпшення екологічного та санітарно-гігієнічного стану;

- визначення територій, що мають будівельні, санітарно-гігієнічні, природоохоронні та інші обмеження їх використання.

- визначення етапів і механізмів забезпечення реалізації, терміну дії генерального плану, перелік раніше прийнятих рішень, що втрачають чинність і тих, до яких необхідно внести відповідні зміни.

Основні  техніко-економічні  показники,  зокрема  графічні матеріали, що відображають зміст містобудівної документації зображені на рис. 1.

Строки подання пропозицій та місце розміщення.

Громадські обговорення будуть тривати 34 дні із моменту розміщення оголошення, з 28 вересня 2022 року по 31 жовтня 2022 року. Проєкт змін до  «Генерального плану с. Маріямпіль Дубовецької сільської ради Івано-Франківського району, Івано-Франківської області» разом із заявою про визначення обсягу стратегічної  екологічної оцінки  розміщені на офіційному вебсайті Дубовецької територіальної громади (https://dubovecka-gromada.gov.ua)  в розділі «Відділ земельних ресурсів та просторового планування» та знаходиться у вільному доступі.

Пропозиції (зауваження) подаються на адресу: 77172, площа Незалежності 2, с. Дубівці, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області. Відповідальна особа – начальник відділу земельних ресурсів та просторового планування Дубовецької сільської ради Гудзак Богдан.  

Електронна пошта :

dubivtsirada@ukr.net

zemdub@ukr.net

Телефон:    067-344-8179

097-675-77-50

Маріямпіль СЕО

Проєкт Маріямпіль