Застерігаємо суб’єктів господарювання від шахрайських дій!

  • 61

Фото без опису

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нещодавно отримало інформацію від деяких суб’єктів господарювання Івано-Франківщини про спроби отримати неправомірну вигоду (грошові кошти) невідомими  особами, котрі називають себе представниками управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління. 

Мова йде про телефонні дзвінки до суб’єктів господарювання з пропозиціями за певну грошову винагороду скасувати рішення про заборону реалізації товарів, що не відповідають встановленим вимогам, які були прийняті за результатами проведення заходів державного ринкового нагляду.

Держпродспоживслужба Прикарпаття закликає суб’єктів господарювання  не піддаватись на подібні провокації, адже такі перемовини – це дії шахраїв. Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області завжди працюють виключно в законодавчому полі.

Якщо ви потрапили в ситуацію, коли від вас вимагають гроші, чи у випадках сумнівів у достовірності та справжності осіб, котрі до вас телефонують – звертайтесь до Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (0342-511389, 0342-528398)  або до Національної поліції.

Бережіть себе, не довіряйте незнайомцям та не дайте себе ошукати!